Оповестените срамни записи от Националния съвет на Продължаваме промяната разклащат доверието и

...
Оповестените срамни записи от Националния съвет на Продължаваме промяната разклащат доверието и
Коментари Харесай

Радев: Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди друго, освен отвращение

Оповестените " срамни "  записи от Националния съвет на " Продължаваме промяната "  разклащат доверието и европейската вероятност на България. Тези събития ни отдалечават с големи крачки от Европа като полезности и морал. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев преди присъединяване си в Срещата на върха на европейската политическа общественост в Молдова.

" Тези записи пометоха миловидната евроатлантическа фасада и разкриха озъбеното лице на една пълзяща тирания и фанатизъм. Като поръчка за тежки престъпления за чистки, подписани с кръв, за разгром в институциите, за държавна измяна. И несъмнено, това всичкото дискредитира и европейски водачи. Европейската преса гърми с отрицателни мнения за България. Това е срам, който се изля върху лицето на нашата страна ", разгласи Радев. 

Пометоха се за една нощ едногодишни старания и осезаеми достижения - за Шенген, за задълбочаване на европейската интеграция. ега ще ни трябват време и доста старания, с цел да върнем страната стабилно в нейния европейски курс, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР